about selected work contact home

IK BEN MEZELF,
IK VOEL, BELEEF EN KIJK,
TAST, PROEF, CRE√čER,
VERWONDER, VERBEELD
EN IK LUISTER NAAR DE WERELD
OM MIJ HEEN.

Over mij

Ik kijk om me heen en zie wat nieuw is. Bedenk visuele concepten, streef naar meesterschap. Voor mijn klanten en voor mijzelf. Ik ben dynamisch, net zoals de trends. In mijn werk richt ik mij op het eten, food. Op food en het beleven van eten. Op de styling van mijn product. Ik ben conceptueel designer en food stylist. Van mijn concepten maak ik een product. Bijvoorbeeld servies. Of een foto. Poster. Ik richt een ruimte in.

Mijn missie

Ik zet mensen aan het denken. Want niets is vanzelfsprekend Om mijn doel te bereiken bedenk ik een totaalconcept. En gebruik daarvoor belevingsmomenten. Die momenten geef ik vorm. De nadruk ligt op puur en eenvoud. En het is mijn doel om wat ik maak creatief en inspirerend weer te geven.

Mijn merkwaarden

Ik heb lef. Ben betrokken. Werk prikkelend. En vernieuwend, of zintuigelijk. Ik verbeeld mijn concepten vernieuwend en verrassend. Omdat ik voor iedere opdracht een trendwatch onderzoek doe. En voor elk onderwerp. Ik voeg sfeer toe aan een maatschappelijke achtergrond. Aan de beleving van een emotie. Mijn basis is puur en bewust.

Opgeleid in styling en vormgeving.

In 2014 studeerde ik af aan Academie Artemis, met Foodstyling als specialisatie. Na twintig jaar couture en mode ben ik terug bij de basis. Ik richt me weer op het eten, op de beleving van eten. Op de basis van het eten en al het andere wat daarbij hoort. Maar wel met stijl. Ik weet waar het echt over gaat. Voeding. Net als vroeger. In mijn jeugd, toen ik opgroeide op het boerenbedrijf en me bewust werd van de waarde van voedsel.